Junioritoiminta

Purjehdus on yhtä helppo harrastus aloittaa kuin mikä tahansa muu urheiluharrastus. Purjehtimaan pääsee, vaikkei omaa jollaa olisikaan. Purjehdusvarusteitakin löytyy lainaksi. Seuralla on Pyysaaressa 10 optimistijollaa, neljä Zoom8-jollaa, E-jolla ja OK-jolla.

HTPS järjestää Pyysaaressa

• Junnuillat optimisti- ja Zoom8-harjoitukset maanantaisin ja keskiviikkoisin
    • Päiväleirit kesäkuun ensimmäisellä ja toisella viikolla
    • Jollaleirin seuran saaritukikohdassa Pursiniemessä,  Pellingin saaristossa, juhannuksen jälkeisellä viikolla.

Seuran juniorit osallistuvat myös East Side Sailing Team -ryhmän yhteisiin leireihin, talviohjelmaan, kilpailuihin ja muihin tapahtumiin muiden Itä-Helsingin seurojen kanssa.

Harrastuksessa edistyneemmille on avoimien kilpailujen lisäksi tarjolla paljon muita liiton ja eri seurojen järjestämiä leirejä sekä mahdollisuus osallistua kilpavalmennusryhmiin Kulosaaressa.

EasySport ja FunAction -illat keskiviikkoisin
Avoimet jollatreenit keskiviikkoisin elokuussa
Jollat, varusteet ja ohjeita vanhemmille
East Side Sailing Team