Päiväleirit

HTPS järjestää kaksi päiväleiriä Pyysaaressa kesäkuun ensimmäisellä ja toisella viikolla. Leirit sopivat vasta-alkajille ja perusteet jo omaaville.

Päiväleireillä lasten purjehduskoulussa, opitaan purjehduksen alkeet, hallitsemaan jollaa itsenäisesti. Samalla saadaan hienoja kokemuksia luonnonläheisestä ja monipuolisesta lajista. Kalustona kursseilla käytetään optimisti- ja Zoom8-jollia.

Ohjaajina leireillä ja valmennuksissa toimivat Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n (SPV) junioriohjaajan koulutuksen käyneet nuoret sekä aikuiset. Nuoret ohjaajat ovat entisiä optimisti- ja Zoom8-jollapurjehtijoita.

Alkeiskurssin suorittaneet lapset ja nuoret voivat jatkaa harrastusta osallistumalla seuran viikoittain järjestämiin harjoituksiin. Edistymisen myötä voi osallistua myös eri tasoryhmien valmennusryhmiin ja kilpailuihin yhdessä seurakavereiden kanssa.

Ilmoittautuminen HTPS:n päiväleireille Pyysaaressa tapahtuu East Side Sailing Teamin sivustolla. Osallistumismaksu sisältää liittymisen seuraan, ensimmäisen vuoden jäsenmaksun, SPV:n jäsenyyden ja jäsenlehden, purjehtijan vakuutuksen sekä oikeuden osallistua seuran viikkoharjoituksiin. Pursiniemen perinteisen kesäleirin ilmoittautuminen tapahtuu erillisellä lomakkeella, katso lisää kohdasta Junnuleiri.

East Side Sailing Team on kahdentoista itä-helsinkiläisen, sipoolaisen sekä vantaalaisen pursiseuran ja venekerhon yhteenliittymä. Se tarjoaa toimialueellaan korkeatasoista purjehdusopetusta sekä -valmennusta lapsille ja nuorille. Toiminta koostuu itäisen Helsingin vesialueilla järjestettävistä kursseista, harjoituksista, valmennuksesta ja kilpailuista.