Purjehtijakurssi

Purjehtijakurssi järjestetään siten, että maanantai-, tiistai- ja keskiviikko-iltoina on teoriajaksoja. Tiistai-, keskiviikko- ja perjantai-iltoina sekä lauantaina ja sunnuntaina ollaan myös merellä. Tukisatamana on Pyysaari.

Kurssi on tarkoitettu purjehdusharrastusta aloitteleville, eikä siis edellytä aikaisempaa kokemusta. Purjehtijakurssi antaa valmiuden toimia köliveneen miehistön jäsenenä. Kurssi alkaa arkipäivinä kello 17 ja päättyy noin kello 21. Viikonloppuna kurssi alkaa kello 9 ja päättyy noin kello 18.

Hinta aineistoineen jäsenille on 180 € ja muille 350 €. Kurssin hintaan sisältyy ruokailu lauantaina ja sunnuntaina sekä kahvi ja sämpylä tai muu välipala muina päivinä.

Kurssille osallistujille suositellaan köysikurssin käymistä. joka kuuluu kurssin hintaan.

Koska kaikille purjehduskursseille on yleensä enemmän halukkaita kuin mukaan mahtuu, on erittäin tärkeää tietää, onko ilmoittautunut todella tulossa kurssille, jotta vapautunut paikka voidaan antaa paikkaa jonottavalle. Siksi ilmoittautuminen ei ole voimassa henkilölle, jonka kurssimaksua ei ole saatu eräpäivään mennessä.

Seuraava purjehtijakurssi 1.–7.6.20

viimeistään 24.5.20